Agenda en Misintenties

15.30 uur, Bladel, Kinderclub

Tweede zondag van de Advent

Petrusklepel
Als mensen mij vragen hoe het nu gaat, antwoord ik: 'Ik voel me 80%. En voor de resterende 20% neem ik de tijd.' Ik ben blij dat mijn terugkomst in de parochie goed is gegaan. Sommigen vroegen zich af of het niet te vroeg was, maar tot nu toe ging het heel aardig. Mijn oude pastoraal-assistent uit Tilburg, Toine Jansen, heeft de eerste weken gelogeerd in de pastorie. Dat was gezellig en het hielp mij om niet meteen weer vol aan de slag te gaan. Huishoudster Willy Daniëls kookt lekker en gezond en ze brengt sfeer in huis. Ik merk dat het nog nodig is om na het middageten een pauze te nemen. Anders voel ik mij op het eind van de middag opgebrand. En de avonden houd ik voorlopig vrij van activiteiten, zodat ik toekom aan andere dingen, zoals lezen of wandelen. Op advies van de dokter heb ik mijn oude sport weer opgepakt: mountainbiken. Dat helpt om geest en lichaam in balans te houden. Zo zet ik kleine stappen in de goede richting. Ik hoop dat u dat op uw manier ook kunt doen. Op weg naar Kerstmis!
Pastoor Schilder

Eucharistievieringen

Zaterdag 7 december
  17.00 uur, Bladel, Kerk H. Petrus' Banden, Biechtgelegenheid
  17.30 uur, Bladel, Kerk H. Petrus' Banden
  19.00 uur, Hoogeloon, Kerk H. Pancratius (Gemengd Koor)
  19.00 uur, Netersel, Kerk HH. Antonius en Brigida, Eucharistieviering

Zondag 8 december
  9.30 uur, Casteren, Kerk H. Willibrordus
  11.00 uur, Bladel, Kerk H. Petrus' Banden (Cantor)
  11.00 uur, Hapert, Kerk H. Severinus

MISINTENTIES

Bladel (zaterdag):
Thé en Sjo Rens-van der Voort
Jac Hendriks, Miet Hendriks-Jansen en hun zoon Toon Hendriks

Bladel (zondag):
Antoon van Rooij en Cato van Rooij-Antonise, hun zonen Peter en Frans en schoondochters Jeanne en Ria
Jeanne Castelijns-Smolders
Voor een bijzondere intentie
Uit dankbaarheid

Casteren:
Jan en Pauline Lathouwers-van de Sanden (vwg. verjaardag)

Hapert:
Overleden families Geeven en Bierens
Kees Vosters en An Vosters-Crooymans
Overleden ouders Coppens-Gooskens en zoon Harrie
Overleden familie Sterke-van Wetten
Kees Plasmans
Overleden familie Plasmans-van der Aa
Jan van Gompel
Jan en Truus Verdonschot, Agnes en Roy

Hoogeloon:
Janus Beex en Janske Beex-van Helvoirt
Els Brok-van Bladel (mndg)
Toon Meulenbroeks
Overleden familie Lemmens-Bruurs

Netersel:
Voor het welzijn van de parochie

Week van 9 tot en met 13 december

Maandag 9 december

Dinsdag 10 december
9.00 uur, Hapert, Steunpunt

Woensdag 11 december
9.00 uur, Casteren, Kerk, Gebedsviering
19.00 uur, Bladel, Kerk, Aanbidding

Donderdag 12 december
9.00 uur, Hoogeloon, Steunpunt, Gebedsdienst

Vrijdag 13 december

Mededelingen
- Wij willen u vragen tijdig uw misintenties door te geven (minimaal 14 dagen van te voren) aan het parochiekantoor:
Sniederslaan 48, 5531 EL Bladel, telefoonnummer 0497-387618 of e mail adres kantoor@parochiepetruspaulus.nl
- Het parochiekantoor is dagelijks geopend van 9:00 tot 12:00 uur, gesloten op feestdagen.
- Let op: als u een misintentie opgeeft gaat u akkoord met publicatie tenzij u anders aangeeft.
- Als u een misintentie opgeeft wil u dan bij de opgave vermelden in welke kerk deze gelezen dient te worden?
- Voor misintenties voor het weekend in Bladel graag ook aangeven of de intentie voor zaterdag of zondag is.
- Bij opgave van een misintentie graag uw telefoonnummer vermelden zodat wij indien nodig navraag kunnen doen.
- De kosten van een misintentie bedragen €11,- per misintentie.
- Vanaf maandag 2 december gaan de dagelijkse ochtendmissen in Bladel weer door, om 8.30 u. En ook de Aanbidding op woensdagen, om 19.00 uur.
- Er zijn 3 nieuwe leden in het kerkbestuur benoemd: de Geert de Witte als penningmeester, de heer Ad Hellings als secretaris en mevrouw Clara da Silva als lid. De parochie is blij met hun inzet en hoopt op uw ondersteuning bij hun dienstwerk voor de parochie.
- Ivm het op tijd moeten aanleveren van de publicaties voor de PC55 voor de periode van 20 december tot 11 januari het verzoek om misintenties aan te leveren voor 13 december a.s.
- Het parochiekantoor zal gesloten zijn van 24 december 2019 tot en met 3 januari 2020