Catechismus in de Abdijkerk Postel

Vanaf zondag 3 november gaat het derde seizoen van 'Catechismus na de Mis' in de Abdijkerk van Postel van start. Deze derde reeks zal handelen over 'De Tien Geboden'. Iedere maand bespreken we één of twee van de Tien Geboden. Zondag 3 november is de eerste Catechismus na de Mis met een catechese over 'Het eerste Gebod'. Er is catechese voor jongeren en volwassenen in de abdijkerk; catechese voor kinderen en catechese voor peuters en kleuters op het gastenkwartier van de abdij door Jurgen, Tinne en Marjolein.

De H. Mis is om 10:00 uur en eindigt rond 11:00 uur. De catechese is rond 11:15 uur en duurt 30 à 40 min. Daarna kan men napraten bij een lekkere kop koffie of warme chocomelk op het gastenkwartier van de abdij. Er zijn hieraan geen kosten verbonden.

Welkom!

Klik hier voor de informatie folder.