Eerste Heilige Communie 2017

Aan de ouders van de leerlingen die hun eerste communie gaan doen.

Beste ouders,

Tijdens een feestelijke Eucharistieviering in 2017 zal uw kind zijn/haar Eerste H. Communie doen.

De eerste stap in onze katholieke Kerk is het H. Doopsel en daarop volgt de H.Eucharistie (het ontvangen van de eerste heilige Communie). Aan u als ouders is de keuze, of u uw kind na het H. Doopsel ook nu op weg wilt begeleiden naar het ontvangen van de eerste heilige Communie. De parochie biedt daarbij graag ondersteuning.

Wij nodigen u uit voor een informatieve ouderavond:
- op woensdag 9 november om 20.00uur in het koetshuis in Hapert
- op dinsdag 1 november om 20.30 uur in de parochiezaal in Bladel
- op maandag 7 november om 20.00uur in het parochiecentrum in Netersel

Er zal in het kort wat uitleg gegeven worden over de eerste heilige Communie. Verder zullen we u vertellen over het hoe en wat van de voorbereiding. U kunt op de informatieve ouderavond het project inzien en er vragen over stellen.

Wij hopen velen van u deze avond te mogen ontmoeten.

Vriendelijke groeten,
Het pastoraal team en de werkgroep eerste Communie:
Tel: 381234 en 360336

Formulier voor het aanmelden voor de Eerste Heilige Communie 2017
Voor u te gebruiken bij het aanmelden van uw kind(eren) voor het sacrament van de Eerste Heilige Communie, jaar 2017
Aanmelding Eerste Heilige Communie - Klik hier voor de download , Microsoft Word document, 97 kB