Kinderclub

Speciaal voor jou: de kinderclub!

Na een weekje school mag je wel even genieten. Op vrijdagmiddag gaan we samen spelen, kletsen, lachen, fantaseren en als je wilt ook zingen.

Waar? In het zaaltje naast de kerk in Bladel (Sniederslaan 46).
Wie? Kinderen van 7 tot 12 jaar.
Wanneer? Vanaf 14 september elke vrijdag, behalve in vakanties.
Hoe laat? van 15.30 tot 17.30 uur (het zingen begint om 16.30 uur, met een échte dirigent).

Soms maken we een uitstapje en eten we een frietje na afloop.

Op vrijdag 14 september is de kinderclub begonnen. We hadden speciaal slingers opgehangen om dit te vieren. Eerst speelden we buiten verstoppertje onder leiding van Daniëlla. Een van de kinderen was zo goed verstopt, dat niemand hem kon vinden! Gelukkig zag de pastoor hem op het laatst. Toen konden we verder gaan met de catechese. Het ging over twee broers, Kaïn en Abel. Kaïn was een landbouwer en Abel een veehoeder. Kaïn werd jaloers op Abel omdat God zijn offer wel aanvaarde, maar het offer van Kaïn niet. Dat liep niet goed af. Nog steeds gebeurt het dat mensen jaloers zijn op elkaar. Jezus helpt ons om niet boos te worden maar van elkaar te houden, ook als een ander iets beter kan. Na het verhaal was er limonade met een lekker koekje. We hebben nog wat gekletst en toen gingen we zingen, met de piano erbij. Dat was heel leuk. Daarna kreeg iedereen nog een sticker en hebben we een kaarsje opgestoken bij Maria. Het was een mooie start van de kinderclub. Kom je ook, vrijdag 21 september? Dan gaan we verder.

Daniëlla Theuws en pastoor Schilder.

Voor meer info neem contact op met onderstaand telefoonnummer of mail adres.
kinderclub@parochiepetruspaulus.nl, 0497-387618