Mini-zeilkamp Noventus 2020

Het leek er even op dat zeilkamp van het Bisdom dit jaar niet door kon gaan vanwege alle maatregelen rondom het Coronavirus. Daarnaast had het bestuur van het Holtuseiland besloten het eiland voor deze zomer te sluiten, wat heel begrijpelijk is. Net toen de moed ons in de schoenen aan het zakken was, kwam er goed nieuws! Sinds 1 juli hoeven tieners geen 1,5 meter afstand meer van elkaar te houden en dat maakt het bedenken van een alternatief zeilkamp een stuk gemakkelijker!

Er komt dus een mini-zeilkamp Noventus! We gaan met een groep enthousiaste leiding en hopelijk met een heel aantal tieners 2 dagen zeilen op de Loosdrechtse Plassen (met een eenvoudige kampeerovernachting) en 2 dagen andere gezellige, sportieve en inspirerende activiteiten ondernemen vanuit Mariënkroon (in Nieuwkuijk). Dit mini-zeilkamp vindt plaats van 17 t/m 20 augustus 2020 en kost €150,-.

Meer informatie over het mini-zeilkamp is te vinden via de website: www.zeilkampnoventus.nl.

Het is een verkorte zeilweek, dus een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de zeilsport, met de leiding en de andere tieners. Er is geen maximaal aantal deelnemers, dus vrienden, vriendinnen, broers en zussen (tussen de 12-17 jaar) zijn welkom om mee te gaan!

Aanmelden kan via de website.

Klik hier voor de flyer van het kamp.